top of page
Image by engin akyurt

Kruidige hazelnotensnack

Krr, krp, knap, ...

Dit heb je nodig

  • 100 gram gepelde hazelnoten 

  • 3 eetlepels ahornsiroop

  • 1 koffielepel ruwe rietsuiker

  • 1 koffielepel olijfolie

  • 1 koffielepel paprikapoeder

  • 1,5 cm verse gember geraspt 

  • 1 mespuntje zout

​

  • Oven

  • Bakpapier

Hazelaar

In de keuken

​Hazelnoten kan je verwerken in gebak, brood, chocoladepasta, maar je kan er ook zelf plantaardige notenmelk, notenmeel of notenlikeur van maken.

Zo maak je het

  1. Meng 100 gram gepelde hazelnoten met 3 eetlepels ahornsiroop, 1 koffielepel ruwe rietsuiker, 1 koffielepel olijfolie, 1 koffielepel paprikapoeder, 1,5 cm verse gember geraspt en 1 mespuntje zout.

  2. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier. Bak 12-15 minuten op 180 graden en laat afkoelen.​

WILDPLUKPAD_BEELD_GROEN.png

Parken met Smaak

©2024 Parken met Smaak is een initiatief van Regionaal Landschap Lage Kempen met de steun van

Stad Beringen, Gemeente Heusden-Zolder, Gemeente Houthalen-Helchteren, Provincie Limburg en De Wijers

De_Wijers-logo.png
provincie limburg_logo_quadri_edited.png
download.png
download (1).png

Volg ons

  • alt.text.label.Facebook
  • alt.text.label.Instagram

#wildplukgeluk

bottom of page