top of page
Image by engin akyurt

Kruidige hazelnotensnack

Krr, krp, knap, ...

Dit heb je nodig

  • 100 gram gepelde hazelnoten 

  • 3 eetlepels ahornsiroop

  • 1 koffielepel ruwe rietsuiker

  • 1 koffielepel olijfolie

  • 1 koffielepel paprikapoeder

  • 1,5 cm verse gember geraspt 

  • 1 mespuntje zout

​

  • Oven

  • Bakpapier

Hazelaar

In de keuken

​Hazelnoten kan je verwerken in gebak, brood, chocoladepasta, maar je kan er ook zelf plantaardige notenmelk, notenmeel of notenlikeur van maken.

Zo maak je het

  1. Meng 100 gram gepelde hazelnoten met 3 eetlepels ahornsiroop, 1 koffielepel ruwe rietsuiker, 1 koffielepel olijfolie, 1 koffielepel paprikapoeder, 1,5 cm verse gember geraspt en 1 mespuntje zout.

  2. Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier. Bak 12-15 minuten op 180 graden en laat afkoelen.​

bottom of page