top of page
Kruidige hazelnotensnack
Krr, krp, knap, ...
Dit heb je nodig
-
100 gram gepelde hazelnoten
-
3 eetlepels ahornsiroop
-
1 koffielepel ruwe rietsuiker
-
1 koffielepel olijfolie
-
1 koffielepel paprikapoeder
-
1,5 cm verse gember geraspt
-
1 mespuntje zout
​
-
Oven
-
Bakpapier
Hazelaar
In de keuken
​Hazelnoten kan je verwerken in gebak, brood, chocoladepasta, maar je kan er ook zelf plantaardige notenmelk, notenmeel of notenlikeur van maken.
Zo maak je het
-
Meng 100 gram gepelde hazelnoten met 3 eetlepels ahornsiroop, 1 koffielepel ruwe rietsuiker, 1 koffielepel olijfolie, 1 koffielepel paprikapoeder, 1,5 cm verse gember geraspt en 1 mespuntje zout.
-
Verdeel dit over een bakplaat met bakpapier. Bak 12-15 minuten op 180 graden en laat afkoelen.​
bottom of page